نامه سرگشاده شورای اسلامی شهر شهمیرزاد به مقام معظم رهبری

محضر مبارک  رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت ا…  خامنه ای

با سلام و دورد به منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) و عرض تسلیت به مناسبت فراررسیدن اربعین حسینی و آرزوی صحت وسلامتی و تندرستی برای حضرتعالی و برچیده شدن ظلم و جور وگسترش عدالت در کشور .

به استحضار عالی می رساند شهر شهمیرزاد با مردمی متدین و ولایتمدار در شمال استان سمنان با اهداء بیش از ۸۴ شهید جنگ تحمیلی و سرداران سرافراز و مدافع حرم نسبت به پاسداری وحراست از انقلاب اسلامی همیشه درصحنه بوده و هستند نزدیک به پانزده سال پیش ، شوم ترین کلنگ پروژه عمرانی کشور یعنی حفرتونل جهت انتقال آب چشمه روزیه از شمال منطقه شهمیرزادبه مرکز استان سمنان زده شد با توجه به اخطارهای مسؤولین ارشد محیط زیست وقت ، نمایندگان مردم ، مسؤولین محلی و کارشناسان خبره زمین شناسی متاسفانه به جهت حفظ منافع پیمانکار، دولت وقت هیچگونه اعتنایی به اعتراضات آنان ننموده که درنهایت با اجرای حفرتونل (۱۱) چشمه بزرگ شهمیرزاد خشکیده و در پی آن صدها هکتاراز باغات شهمیرزاد از بین رفت و کاربری آن به مسکونی تبدیل شد در همان سال ها مسؤولین شهری که سرگرم جلوگیری از حفر تونل بودند منطقه ی حاصلخیز باغات در بند شهمیرزاد را بدون در نظر گرفتن حریم شهر شهمیرزاد به صورت یک طرفه و صرفاً به جهت حفر چاههای متعدد برای رفع کمبود آب شهر مهدیشهر به حریم آن شهر ملحق نموده که این امر موجبات خشکیده شدن چندین قنات شهر شهمیرزاد را فراهم نمود در تاریخ ۱۸/۱/۹۲ در پی سال ها تلاش و پی گیری مسوؤلین محلی به جهت سوء مدیریت و قومیت گرایی در منطقه وعدم رعایت عدالت در تخصیص اعتبارات و استقرار ادارات  و … توسط هیات محترم دولت بخش شهمیرزاد به مرکزیت شهرشهمیرزادبه شهرستان ارتقاء و مورد تصویب قرار گرفت . متاسفانه با علنی شدن مصوبه با تحریک وارعاب به سرکردگی عده ای افراد قومیت گرا و نژاد پرست در شهر مهدیشهر با ایجاد راهبندان در شبهای ماه مبارک رمضان سال ۹۲  با ایجاد جوی کاملاً امنیتی از اجرای مصوبه توسط دولت جلوگیری نموده و کام مردم شهمیرزاد را تلخ نمودند. مردم مظلوم شهرشهمیرزاد با توجه به این ظلم بزرگ هرگز خواسته ی خودرا همانند آنان به خیابان نکشانده بلکه پی گیراجرای مصوبه از طریق قانون توسط نمایندگان خود شدند . اعضای شورای شهرشهمیرزادبراساس حقوق مکتسبه مردم شهمیرزاد همانند شهرهای سرخه ، آرادان ، سیمرغ و … صرفاً در چارچوب قانون و با مکاتبه با مسؤولین استان و کشور موضوع ارتقاء سیاسی را پی گیری نمودند . مسؤولین محترم استان نه تنها از پی گیری های قانونی اعضای شورای اسلامی شهر شهمیرزاد حمایت ننمودند بلکه با اخطارموضوع را غیر قانونی و از وظایف شورا ندانستند .

این شورا به استناد بند (۲) ماده (۷۶) قانون و وظایف شورای اسلامی پی گیر دیگر مصوبات سفرهای استانی هیات محترم دولت های نهم ودهم منجمله ارتقاء راه شهمیرزاد به سواد کوه ، ارتقاء راه شهمیرزاد به ساری ، ایجاد کمپ تیم های ملی ، اردوگاه ملی دانش آموزان ، مرکزتحقیقات گردوی کشور ، اردوگاه ملی ایثارگران ، احداث فرهنگسرا ، استخر سرپوشیده دانش آموزان و … و دیگر مصوبات سفرهای دولت همگی به دلایل همچون عدم اعتبار و یا اینکه در حوزه ی فعالیت شورا نمی باشد و همچنین بحران قطعی آب ، موضوع ثبت احوال و حذف نام شهمیرزاد در شناسنامه ها ، عدم تخصیص اعتبارات لازم در خصوص مدارس خیر ساز با توجه به پرداخت سهم خیر بدون نتیجه رها شده است .

شهرشهمیرزاد با توجه به سابقه ی طولانی تاسیس شهرداری در سال ۱۳۰۶ و دیگر ملزومات مدنیت همچون تاسیس انجمن شهر ، مدیریت اصناف شهر و .. متاسفانه با گذشت بیش از نیم قرن از مدیریت واحدهای صنفی توسط نمایندگان اصناف شهمیرزاد ، با همان شیوه ی قومیتی و اعمال نفوذ در نهادهای دولتی و تهدید آنان با وجود تصویب مصوبه ای توسط کمیسیون نظارت استان مبنی بر مدیریت اموراصناف توسط شهرداری شهمیرزاد به استناد تبصره (۴)ماده(۲۱) قانون نظام صنفی در خردادماه سال جاری متاسفانه از اجرای مصوبه ی فوق جلوگیری نموده اند . درتاریخ ۱/۴/۹۵ اعضای محترم شورا در پی استعفای شهردار سابق ، به استناد وظیفه ی ذاتی خود نسبت به شهردار واجد الشرایط اقدام نمودند این موضوع پس از گذشت نزدیک به صدروز و پاسخ و بلامانع بودن استعلامهای دستگاههای مرتبط در استانداری بلااثر مانده است ۰   براساس فراخوان سازمان آمارنفوس ومسکن جهت ثبت آمار، مردم با فرهنگ شهمیرزادبا مساعدت مالی و معنوی همه جانبه  مدیریت شهری شهمیرزاد در این امر ملی شرکت نموده و با ثبت رکورد بی سابقه موجب بالا رفتن رکورد ثبت آمار اینترنتی استان و حفظ آبروی استان سمنان شدند، حال با این همه تلاش و انسجام همان افراد ذی نفوذ در راستای جلوگیری از توسعه اجتماعی شهرشهمیرزاد با عناوینی همچون آمار ثبت شده در شهرشهمیرزاد آمار واقعی نبوده آن را باطل نموده که موجبات ناراحتی و دلزدگی مردم نسبت به مسؤولین را فراهم نمودند.

همانگونه که مستحضرید حکومت اسلامی تضمین گر نفی  هرگونه استبداد فکری و اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی می باشد  در این راستا از هم گسستن سیستم استبدادی و سپردن سرنوشت مردم به دست خودشان می باشد که این امر با گذشت نزدیک به ۳۸ سال از عمر انقلاب بزرگ اسلامی ایران در این منطقه مهیا نگردیده است .

لذا با تمام وجود استدعا دارد باتوجه به نزدیکی فرهنگ، گویش ، آداب و رسوم و دیگر مشترکات قومی بخش شهمیرزاد و با عنایت به نزدیکی ارتباطات آنان با مردم مازندران و درخواست مکرر مردم شهمیرزاد ، دستور فرمایید بخش شهمیرزاد ضمیمه ی استان مادری خود یعنی استان مازندران گردد.

قبلاً از بذل عنایت حضرتعالی سپاسگزاریم .

اعضای  شورای اسلامی شهرنمونه گردشگری بین المللی شهمیرزاد  / تاریخ : ۲۵/ ۰۸ / ۱۳۹۵

یک پاسخ به “نامه سرگشاده شورای اسلامی شهر شهمیرزاد به مقام معظم رهبری”

• سیدصمدموسوی چاشمی:

باسلام خدمت مردم مظلوم شهمیرزاد
    بنده درمازندران زندگی میکنم وازرویم این است که یکباردیگربه دامان خطه زیبای ایران برگردیدوزیبایی شهمیرزادومازندران باهم نگین درخشان ایران زمین را درخشانترکند منتظرشما هستیم

دیدگاهتان را بنویسید

پیشبینی آب و هوا
شهمیرزاد
۷ اردیبهشت ۱۳۹۷, ۶:۳۲ ق.ظ
بیشتر ابری
18°C
احساس واقعی: 18°C
فشار کنونی: 1020 mb
رطوبت: 29%
سرعت باد: 0 km/h شمالشمالغرب
اطلاعات بیشتر...

نظرسنجی

نظر شما در مورد وب سايت شورا چيست؟

مشاهده نتایج

Loading ... Loading ...